O nama

Torna A Casa


Spajanjem iskustva i ambicioznosi nastaje porodična kompanija Torna A Casa. Nakon dugogodišnje karijere, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, Dragan Radić zajedno sa sinom Lazarem nastavlja svoj poslovni put. Rad sa inostranim kompanijama i osvajanje nagrada Zlatni ključ i Archiproducts dokaz su naših tehničkih sposobnosi i kreativnosi. Međutim, osnovali smo kompaniju sa ciljem prenošenja znanja, veštne i vrednosi na buduće generacije. Otuda i simboličan naziv kompanije Povratak kući.
Želimo da naši klijeni osete toplinu drveta kao prirodnog materijala, svaki put kada se ponovo vrate u svoj dom. Porodične kompanije nastaju kao rezultat poverenja i predanog rada. Ova dva kvaliteta koristimo kao ključ u saradnji sa našim klijentima. Cilj našeg poslovanja je da svaki naš klijent bude srećan kada uđe u prostor koji smo zajedno kreirali.

Lazar Radić,

vlasnik kompanije, apsolvent inženjer arhitekture. Tokom studija je uporedo radio sa klijentima u industriji, trudeći se da ispuni sve njihove zahteve, ali i stekne iskustvo i potrebne veštine za uspešno poslovanje. Lazar u svakodnevnoj komunikaciji sa klijentima i našim dobavljačima čini da svaki klijent svoje željene proizvode dobije u dogovoreno vreme uz odliku visokog kvaliteta.

Svojom motivacijom i željom da sasluša svaku želju klijenta predvodi naš tim sa ciljem uspešnog i dugogodišnjog poslovanja.

Dragan Radić,

izvršni direktor kompanije, poseduje više od trideset godina iskustva u dizajniranju i proizvodnji nameštaja. U toku svoje karijere njegov rad je prepoznat kako nagradama na domaćem i inostranom tržištu, tako i velikim brojem članaka u nekim od vodećih časopisa za nameštaj (Westwing, Möbelkultur, Kuća Stil…).

Svojim idejama,kreativnošću i tehničkim rešenjima pretvara vašu zamisao u enterijer po vašoj meri.

Drugi o nama